U bevindt zich hier: home » inzamelen » Levenmiddelenindustrie

Levenmiddelenindustrie

Ieder dag verzorgt de ophaaldienst van BeneluxVet de inzameling in Nederland en België. Volgens een vast ophaalschema, afgestemd op uw verbruik. Op die manier wordt uw emballage altijd precies op tijd omgeruild, zodat u altijd over voldoende nieuwe afstortcapaciteit beschikt. Jarenlang verzorgen wij de inzameling van vetafval voor diverse branches.

RVS Containers

Vanzelfsprekend houden we ook rekening met speciale wensen. Met name bij industriële bakprocessen overleggen we graag met u over de meest efficiënte wijzen en frequenties van inzamelen. Bovendien stellen wij als enige inzamelaar speciale roestvrijstalen containers beschikbaar voor het heet afstorten van grote volumes olie en vet. Deze roestvrijstalen opvangcontainers voldoen aan alle eisen die onder meer de Voedsel en Waren Autoriteit stelt op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Concurrerende vergoedingen en betrouwbare afhaalafspraken.

Twee van de redenen waarom klanten voor BeneluxVet kiezen. BeneluxVet is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van gebruikte consumptieve oliën en vetten en biedt u hiervoor ook nog eens een vergoeding voor uw vetafval! Zo goed als het belang van de klant voorop staat bij de inzameling, zoveel waarde wordt gehecht aan de duurzaamheid van de verwerking. Dit integrale kwaliteitsbewustzijn wordt nog eens onderstreept door de ISO-certificering.

Interesse?

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Levenmiddelenindustrie
Van links naar rechts 600 liter, 1000 liter.
RVS Containers